banner1

Löptikar & utflykter

Oj, oj, oj vad mycket jobb det är att fixa till en ny hemsida med mail & hela kittet...bara att kämpa på.

Idag har jag varit hos Staffan med Vilda & tagit test inför ev kommande parning. Vilda bara älskar Staffan och jag tror inte att det enbart beror på hans knökfulla burkar med frolic. Vad skulle vi gjort utan vår Staffan? Hemska tanke.

Dingla växer så det knakar och har precis haft sitt första löp. Båda tikarna är avfällda och det bådar ju inte gott inför stundande utställning i Jönköping. Det är så himla dumt att anmälningstiden ligger så långt före själva utställningen ibland. Man kan aldrig veta. Å andra sidan så är det inte varje helg man får komma iväg & bo på hotell, käka hotellfrukost och träffa trevliga människor. Vi åker till Jönköping med båda tikarna, sen får vi se om de går in i ringen eller ej. Om Peter får bestämma så går han med båda samtidigt, men det är så onödigt att få en tvåa p g a avfällning fast att det är supernaturligt! Ibland kan man undra........

Nu ska jag först & främst åka iväg med Vilda och vi hoppas på att hon gillar sin tilltänkta pojkvän, men man vet aldrig säkert här heller.

Ha det gott.

 

Mia

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar