banner1

Hemma igen....

Då var Vilda & jag hemma igen efter en utflykt till vackra Blekinge. Igår vid middagstid landade vi hemma hos Marianne & Kurt på Ekoxens Kennel. Jag lastade in mina prylar i gästrummet och fikan stod framdukad. En runda hann vi också runt för att kika på allt som de fixat sedan jag senast var på besök. Så fint det blivit med rejäla, jättefina hundhus och härliga rasthagar. Slussen mellan huset & hundhuset var supersmart och Ekoxens vovvar har t o m det bättre än vad många har det i sina hem.

Efter fika bar det iväg till Emil för parning och det gick jättebra. Underbart väder med solsken & lagom temperatur. På eftermiddagen blev jag bortskämd med grillat & blåbärspaj med vailjsås till efterrätt. Jag skriver bortskämd, för det har jag verkligen blivit. Go mad & myed mad & mad inte bara i rättan tid utan hela tiden...haha. Kvällen avslutades med en kopp gött te & en kladd paj till & sedan fick vi tillfälle att sitta & tjata lite också. Sovit som en stock hela natten har jag också gjort och även Vilda drog ett par stockar.

Idag blev det ytterligare parning med bra hängning & goa Sissi kom upp & hämtade oss!

Ett stort jättetack till Sissi för hämtningen & goa skratt på vägen hem. Sunny eller Sony spelar ingen roll.......

Massor med tack till Marianne & Kurt för all hjälp, supertrevligt bemötande och för all go mat, omtanke, råd och skratt. Ni är alltid hjärtligt välkomna till oss och då ska jag skämma bort Er lite. Då får Du ha hur mycket myror i brallan som helst Maya, det hjälper inte. Jag kan också vara envis kan Du tro.

Tack till Susanne för lånet av Emil, han är en vacker & pampig hane med världens gottigaste huvud. (jag é ju lite speciell när det gäller hundskallar).

Till Carl & Olle.....vad ska jag säga? Ni é två jättefina killar och Era föräldrar ska vara stolta över Er. (vilket jag vet att de är) Vi hade jättefina samtal och jag ser fram emot att få träffa Er igen. Lycka till båda två och var och en på sitt vis.

Nospussar till alla Ekoxens supertrevliga och gosiga hundar.

 

Nu är väntan lång och oviss, men vi håller tummarna för lite puppisar här framöver.

 

Må gott. / Mia

Kommentera gärna inlägget:

 • Marianne • 21 juni 2010 21:59:59
  Hej, min förra kommentar har nog halkat bort här. Så jag får väl skriva en ny.
  Tack för ett mycket trevligt besök, det var roligt att få ett par dagar på tu man hand, vi får allt se till att träffas lite oftare. Det var även trevligt att få träffa din mor och hennes man och det var en rolig överraskning att även Sissi hade tid för ett besök.
  Nu håller vi tummar och tår för ett gäng fina valpar efter Vilda och Emil.
  Kram
 • Sissi • 15 juni 2010 22:02:19
  Hej My roadtripfriend!
  Jag har nu tagit reda på att det heter Sunny...kolla på din FB!!:)
  Klart jag ställer upp för dig. Vi har ju alltid lika roligt vad vi än gör! Jag håller med om Marianne, Kurt och deras killarna, en härlig familj.
  Nu hoppas vi på fina :::-valpar från Vilda och Emil, jag håller tummar, tår och tassar för att det snart blir valpgos.
  Röda faran klarade raodtripen galant, tror nog vi får fråga svärmor om den är till salu :)
  Tack för en mysig dag! "vi är som ett gift par" hehe
  Kramisar

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar