banner1

Supervarmt!

Idag har det varit underbart väder och inte en enda molntuss på himmeln. Gött. Har kikat runt på lite olika hemsidor och tittat på foto från Jönköping. Hundarna ligger mestadels inomhus under dagen för att smyga ut på terrassen framåt kvällningen. Jag förstår dom! Dingla har ätit väldigt dåligt sedan Indy försvann & värmen gör det inte bättre. Igår passade vi Ronja, Vildas syrra & då slök Dingla sin mat i ett nafs. Måste ha med konkurrensen att göra, men hennes aptit kommer väl tillbaka så småningom. Annars händer det inte så mycket. Imorgon har jag lovat Sissi att följa med till havet för sol men knappast bad. Här nere blir det sällan över 20 grader, men men, badgalning som man är så vet man aldrig. Måste smörja in min vita kropp bara!

Ha det gott.

Mia

Kommentera gärna inlägget:

 • marianne • 29 juni 2010 23:27:51
  Låter gott att ligga och slappa vid stranden. Du vet ju vad jag har gjort idag?phuu. Jag får väl ta igen det då jag ska ha semester:)
  kram
 • Sissi • 29 juni 2010 21:05:20
  Hallo OWE!!
  Såklart att du badade!!! Flera gånger t o m.. Så skönt..men min rygg bränner lite. får kanske köra bort till Granhyddan och be han vid kiosken att smörja mig på ryggen ;)
  Kram

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar