banner1

Fortfarande varmt!

Ha en skön helg! Ha en skön helg!

Ja, sommaren tycks hålla i sig & till helgen lovas det upp mot 30 grader....najs. Det har varit en lugn vecka & jag har varit med Sissi på stranden med pojkarna. Två dopp hann jag med även om det bara var ca 17 grader i havet. På denna sidan sundet blir aldrig havet varmare än 20 grader, väldigt sällan i alla fall. Hundarna har det gott inomhus den varmaste tiden på dagen för att framåt kvällningen gå sin dagliga långpromenad och sedan svalka sig i rastgården när solen lagt sig. Har haft storborstning och lite finklippning denna vecka och de älskar att bli ompysslade.

Igår var jag & Sissi på bilbingo i Skivarp! Fan vad vi skrattade. Vad gjorde vi där egentligen? Min Lina & hennes Christian med mamma & fästman var också där. En ganska skoj grej faktiskt.

Önskar Er alla en riktigt superbra helg med mycket sol & bad & bränn Er inte i solen!

 

ps. Om Ni länkar till mig, glöm ej ändra adressen. ds

 

Mia

Kommentera gärna inlägget:

 • Marianne • 3 juli 2010 11:01:18
  Bilbingo, ja inte är jag heller någon bingodam. Men det hade förmodligen varit en kul erfarenhet. Fast då hade någon fått hålla koll på min bingobricka. He he
  Varm och gött för många, lite för varmt för min del. Jag hoppas att alla värmeälskade människor har ledigt nu, så de kan njuta av sommaren.
  Väntar på att få höra att Vildas mage börjat få rundare form.
  Ha en härlig helg.
  kram

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar