banner1

Tryckande

Lite åska tack! Lite åska tack!

Hoppas Ni har en skön helg & njuter av solen. Idag är det inte speciellt skönt ute och huvudvärken har hängt i tinningen hela dagen. Känns som att det behövs lite åska faktiskt.  Egentligen har jag inte så mycket att skriva om & jag kunde lika bra låtit bli. Allt är lugnt och till alla som undrar över Vilda så kan jag bara säga att jag inget vet än. Det har ju bara gått tre veckor i morgon sedan första parningen, så vi får väl bara vänta & se. Nej, jag tänker alltså inte ultraljuda. Är där valpar så är där & inget man kan göra åt saken i vilket fall som helst. Visst är det spännande och visst vill man att parningen ska ha lyckats, men den som lever får se. Blir det inga valpar, så har det nog en mening det också.

Lördag är det hockeyläger för Anton uppe i Leksand och den äldsta sonen fyller 20 år. Herregud........Ungarna börjar bli äldre än sina föräldrar!

Ha en go söndagkväll.

 

Mia

Kommentera gärna inlägget:

 • Nette • 13 juli 2010 22:51:05
  Önskar er all lycka till och hoppas på många fina bebbar. :0) Kram
 • Det hoppas vi också!
  Hoppas allt é bra med Er & alla Era fyrbenta.
  Kram

  14 juli 2010 11:06:24

 • Marianne • 6 juli 2010 22:34:58
  Jag gör inte heller något ultraljud på mina tikar. Det visar sig ändå om de är dräktiga eller inte. men jag håller tummarna för en rejäl kull efter Vilda,
  Ha det gott. kram

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar