banner1

Första Diddeli röntgenresultat

Drummel "Charlie" Drummel "Charlie"

Då kom första röntgenresultatet från Diddelikullen och det är Drummel "Charlie" som var först ut. Det blev HD A & ED 1.

Charlie är en supersnygg kille och en påg man kan vara stolt över. Matte berättade att han grävt sig en egen håla under ett trädäck i trädgården och vill gärna bli utsläppt kl fem varje morgon....Jäsp! Han é nog också ganska bortskämd precis som mamma sin och ligger fortfarande i soffan. Han tar upp en hel tremanna soffa själv, och det kan jag tänka mig. En stor kille.....

Hoppas även att han inte fällt all sin päls innan Sofiero, så vi får äran att träffa honom där. Hans handler står beredd.

 

Annars så håller ju värmen fortfarande i sig och hundarna ligger mest inne på dagarna. Det är nu fem veckor sedan Vilda parades och tyvärr har det inte hänt så mycket. Hon har bara lagt ut fem-sex centimeter och visst har hon satt tuttar, men det gör de ju även om de är skensdräktiga så det är svårt att veta. Bara att avvakta ett tag till & kanske nån liten puppy gömmer sig där inne?

 

Ha det gott!

 

 

Mia

 

 

Kommentera gärna inlägget:

  • marianne • 23 juli 2010 23:46:00
    Våra hundar gillar också att gräva jordhålor där de kan ligga och sova sig igenom hela dagen. jag hoppas Vildas mage ska börja växa ordentligt nu. Men om inte, så är det bara till att försöka igen.
    Ha det gott. kram

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar