banner1

Blåsigt värre

Storm Storm

Tänk att Sverige är det enda land i världen som har ordet lagom. Ändå existerar det inte. Antingen är det för varmt eller för kallt, aldrig lagom. Sen kvittar det om det gäller väder, hur vi mår, hur vi är osv. Inget eller ingen är nånsin lagom.

 

Idag är det blåsigt värre och molnen far runt på alla håll. Det är inte direkt lätt att måla utomhus. Vårt hus ska bli grått och den vita fula mexitegeln ska bli vit & fin. Gud vilken tid allt tar. Maskering och inplastning, tvättning av hela fasaden, borsta med stålborste osv. Tur att det finns nån tidsoptimist i huset.

Nu när vi målar om, så har jag passat på att fixa till valphuset och det fick också bli grått. Bara lite småfix kvar med luckan sen är det helt färdigt. Helt klart är det att Vilda är dräktig, sen blir det ju spännande att se hur många valpar det blir. Hon har inte lagt ut lika mycket som senast, men det viktigaste är att de är friska & krya. Som jag skrev i förra inlägget så oroar man sig för något hela tiden, och ändå så kan man inte påverka.

 

Ha det gott.

 

Mia

Kommentera gärna inlägget:

 • marianne • 27 juli 2010 23:34:08
  Hos oss så spikas det nu, målarpenseln har gjort sitt. Golvläggning på G osv. Det är tur man har semester he he
  I går så plockades det blåbär (14L) och förmodligen tar vi en tur i morgon också. Dagens kantarellrunda gav ett magert resultat, men det finns gott om kantarellvalpar som kanske växer till sig.
  ha det gott. Kram
  Ps. lagom är bäst Ds
 • Sissi • 25 juli 2010 20:49:43
  Hej vännen!
  Huset kommer bli så fint..både ert och valphuset ;) som du kan hitta på!!
  Så roligt att Vilda Matilda är dräktig och ska bli spännande. Som du säger, vi kan inte påverka så mycket utan bara snällt vänta och se vad naturen kommer med.
  Det här med vädret,,,,jag tänkte sola lite i helgen,,men tji fick jag...
  Ha det så gött,
  kramisar och nospussar

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar