banner1

Lizzie röntgad

Lizzy Lizzy

Igår var jag iväg med Sissi till vår veterinär Staffan som skulle röntga Tassego´s Diddeli Dundra, Lizzie. Matte var så nervös så jag vet inte vem sköterskan satte fram kräkskålen till.....Plåtarna såg bra ut och Staffan var nöjd, sen vet man ju aldrig, men nu är det bara att vänta och hålla tummarna. En go pratstund i enrum fick vi också med Staffan och en del frågetecken kring hundar, sjukdomar och hundägare rätades också ut. Staffan är en mycket kunnig människa och älskar verkligen djuren. Han tar sig även alltid tid att sitta en stund och prata igenom, förklara och lugna. Han har arbetat som veterinär på många ställen över hela världen och är även ansvarig veterinär på terrariet i Malmö. Han och alla på Gamlegård´s ska veta att de betyder väldigt mycket för oss djurägare och när man kliver in genom deras dörrar så känner man sig "hemma" på något gott vis.

Här hemma är allt lugnt och jag fick tid till Dinglas röntgen 1/9. Vilda mår bra och nu är det mindre än två veckor kvar till beräknad valpning. Ska bli spännande. Speciellt stor är hon inte, så det ska bli spännande att se hur många valpar där är. Det viktigaste är ändå att de som föds är friska & krya.

 

Mia

Kommentera gärna inlägget:

 • Sissi • 5 augusti 2010 22:55:00
  Hej Vännen!
  Tack för du följde med när jag röntgade Lizzie...Nervös var jag...nu är det bara den eviga väntan och se vad SKK tyckte om bilderna...hoppas hoppas hoppas...
  Jag vår vet Staffan är en klippan som tar sig både tid för djuren och oss. ´
  Nu väntar vi bara på småsyskon till diddelierna :)
  Och Dinglas röntgen är snart så då är det du som är pirrig i magen :)
  Kramisar
 • Det var så lite så.
  Ooowwweeeee.

  6 augusti 2010 12:48:30

 • marianne/kurt • 5 augusti 2010 20:42:41
  En bra vette är guld värd och det känns skönt att allt såg bra ut på Diddelis plåtar. Lite nervigt då en kull ska röntgas upp och alla valparna har växt upp i olika miljöer på olika villkor. Spännande med Vildas lilla mage, man kan undra vad som döljer sig där?
  kram från oss alla.
  kram
 • Ja, det är spännande men som sagt, vi kan aldrig göra något åt miljöpåverkan mer än att informera, predika och hålla tummarna.
  Kram

  6 augusti 2010 12:51:11

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar