banner1

Valparna två dygn

Egokullen två dygn Egokullen två dygn

Nu är valparna snart två dygn & alla tre mår utmärkt. De är väldigt nöjda & sover & äter hela tiden. Idag har de även fått sina namn (både reg.namn & smeknamn). De är döpta efter min son & hans två bästa barndomskamrater. Egoboy Extreme "Tobias" är då döpt efter sonen. Han är en helskön tjugoårig kille med båda fötterna på jorden. Han skojar alltid om att han är "så dyrkad att de kallar honom för låset"! Alltså alltid lite mot det extrema hållet. Egoboy Electro "Linus" är då döpt efter kompisen Linus eftersom att Vilda födde honom ute på cykelbanan under gatlampans sken. Linus har alltid älskat sina cyklar, så det passade perfekt. Sist har vi då Egoboy Everything "Bobo" som fick kopplingen till rara sockret Bobo. Bobo är bara Everything med allt & alla så ingen tvekan här. Dessa killar hänger ihop i vått & torrt & är lika tajta som Egoboy gossarna.

Dingla är väldigt förundrad över vad det är som händer med hennes mamma, men Vilda skyddar sina små gossar & har sagt till henne att backa. Hon smyger ibland förbi valplådan och snusar, men vågar inte visa sig. Det funkar bra och det är skönt att de vet & kan sätta egna gränser utan att blodvite uppstår.

Foto på gossarna finns nu i galleriet så välkomna att kika in.

 

Mia

 

Kommentera gärna inlägget:

 • marianne • 23 augusti 2010 18:45:15
  Söta små gryn och kul namn. Våra (:kurts valpar:) ska ha på Y nu och det blir inte lätt.
  ha det gott. kram
 • Rosie & Harry • 22 augusti 2010 12:38:10
  Så söta hanar:) Skönt att Vilda och valparna mår bra.
  Håller med dig det är super skönt att de vet sina regler hundar emellan:)

  Sköt om er, kjamen
 • Tack, de är jättesnälla, bara äter & sover. Alla fyra väger över 800gr idag och de är nu fyra dygn! Var ska detta sluta? Haha
  Kram

  22 augusti 2010 19:03:02

 • Jenny • 22 augusti 2010 11:17:43
  Ett stort grattis till valparna, gud vad sugen man blir men det får vänta till renoveringen är gjord. Kroken hälsar, kramis från mig och Beppe.
 • Hej Jenny & Kroken & tack för gratulationen.
  Ja, det hade kanske inte varit lätt med en valp mitt i renoveringen.
  Ha det gott & Vilda skickar nospussar till Beppe.
  Kram

  22 augusti 2010 19:05:41

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar