banner1

Lite nytt / Some news

Idag är valparna 6 dagar gamla och alla tre mår bra. Vilda sköter sin mamma uppgift perfekt och pysslar om sina pojkar hela tiden. Idag har också alla tre killarna tagit sig förbi ett kilos strecket på vågen och de är verkligen rejäla. Imorgon är det dags för veckofoto och förhoppningsvis får jag lite hjälp med detta.

Dingla har förstått att hennes mamma är upptagen med något konstigt i den där lådan som visserligen luktar gott, men är förbjudet område. Nu har mamma äntligen börjat komma och pussa på henne och även bjuda på en kort lekstund i trädgården då & då.

 

Ha det bra.

 

Today the pups are 6 days old and all three are doing well. Wild takes care of her mother role perfectly and takes care of her boys all the time. Today has also taken all three guys past the one-kilo line on the wave and they are certainly real. Tomorrow it's time for the weekly photo and hopefully I get some help with this.

Dingle understand that her mother is busy with something strange in that box which, although it smells good, but is off-limits.
Now Mom has finally started to come and kiss her and even bid on a short playtime in the garden then & then.


Take Care!


 

Mia

Kommentera gärna inlägget:

 • eva carlman • 25 augusti 2010 18:14:17
  ÅÅÅÅÅ vilka godingar. Har ju en viss förkärlek till pojkar, hhhihiihihih.
  Ska bi roligt att följa dom.

  Kram Eva.
 • marianne/kurt • 25 augusti 2010 10:19:34
  Så skönt det är när allt är lugnt i valplådan. Kul att vi är flera som har jämngamla valpar samtidigt. Och fler valpar är på G på olika håll.
  Dingla har blivit bortskämd av sin mamma med att få all uppmärksamhet, men hon lär nog gilla läget då de små kommer upp på benen och kan leka med henne.
  Ha det gott och vi hörs och ses.
  Kram
 • sissi • 25 augusti 2010 08:15:12
  hallå, ja Vilda är verkligen en duktig mamma och tar hand om sina "små". De växer som det knakar, tänk att de är en vecka idag. Jag kommer och hjälper dig att fotografera. Ses om n stund. Kramisar

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar