banner1

Egoboys 9 dagar / Egoboys 9 days

Idag har jag lagt in lite nya bilder på pojkarna, nio dagar. Det är närbilder på pojkarnas teckningar då många förfrågningar om just teckningarna har kommit in. De är väldigt vältecknade alla tre och ur utställningssynpunkt skulle de klara sig väl.

Annars är allt bara bra och killarna växer för varje dag. Idag har de också börjat öppna ögonen och plötsligt så finns det någon "där inne". Underbart och vi njuter av varje sekund. Ganska skönt är det också med tre stycken och de kommer säkert att vara super bortskämda när de flyttar hemifrån. Man har verkligen gott om tid till dom små liven.

Önskar Er alla en trevlig helg!

 

Today I have added some new pictures of the boys, nine days. There are close-ups of the boys' drawings when many requests for just the drawings have been received. They are very well-signed all three and from the exhibition point of view they would cope well.

Otherwise everything is just good and the guys grows every day. Today, they have also started to open their eyes and suddenly there is someone "inside". It´s wonderful and we enjoy every second. Quite nice it is with three puppys and they will surely be super spoiled when they leave home. We really have plenty of time for the little creatures.

Wish you all a nice weekend!

 

Kommentera gärna inlägget:

 • marianne • 28 augusti 2010 20:05:25
  Så fina de är de små ullsuddarna och det är alltid lika spännande då de börjar öppna ögonen och bli små personligheter. Friskheten finns ju på bägge föräldranas håll, för inte är det många valpar som kan skryta med att ha helt friröntgat på både mors och farssidan.
  Roligt att vara både mormor och farmor på samma gång.
  kram från morfarmor
 • Kan bara hålla med Dig också Maya!
  Inte många som har den statistiken redan från födseln, och man kan bara hoppas att de växer upp och blir tre vackra, rejäla, friska & pampiga hanar. De har alla förutsättningar i alla fall.
  Kram på dej Morfarmor & tack för att vi fick förstroendet att få ta hand om Vilda!

  29 augusti 2010 11:50:48

 • sissi • 28 augusti 2010 11:46:19
  ja vältecknande är de utan tvekan...men som vi diskuterat det är inte bar det som är viktigt. Hälsan och trevliga hundar är oxå viktigt och det finns det gott om i dessa valpar!!! Bortskämda kommer de bli av mig innan de kommer till sina framtida hem :) för valpmys är det bästa som finns! Jag önskar dessa tre skönheter lycka till och det ska bli så rolgt att följa deras resa i livet. Kramar från mig o storasyrran Lizzie <3
 • Ja, jag håller med dig och det finns så mycket att fundera över. Så länge man gjort sitt yttersta för att få fram så friska och sunda hundar som möjligt kan man inte göra mer, allt annat är bonus!
  Kram

  28 augusti 2010 13:47:57

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar