banner1

Kort rapport

Allt är lugn & skönt här hos oss och dagarna flyter på. Dags att börja blogga lite igen och förhoppningsvis kommer vi att hinna ta lite foto samtidigt som solen tittar fram. Dingla's valpar har flyttat hemifrån och från och med imorgon så finns bara Fender kvar hos oss ett tag till. Alla valparna har hamnat hos underbara människor/familjer och en hel del nya goda vänner har vi fått. Vi önskar alla lycka till med sina nya familjemedlemmar!

Vilda fäller och liknar ett rakat får:-) så hon får hoppa över utställningen i Malmö i mars. Har vi lite tur så kanske det blivit en lyckad parning tills dess också.

Zakk myser på hemma hos Tobias och de har blivit världens radarpar. Det är underbart att se hur mycket Zakk bara älskar sin husse och lämnar gärna inte Tobias sida. Kan också berätta att Zakk ska bli pappa nästa helg, den 28/1 och vi håller tummarna för friska, fina bebisar.

Pajazz é lika go som vanligt, sicken mentalitet den gossen har! Har sagt det innan och säger det igen, har aldrig träffat någon snällare och lugnare pojke. Han har precis varit inne i en liten växt period IGEN, hur det nu kan vara möjligt? Försökte mäta honom och vi kom fram till ca 72 cm och vikten på denna påg är idag, 16 månader ca 58 kg. Tänk, det kommer att hända en hel del till med honom och det är skoj att följa. Han är anmäld till Malmö och juniorklass och det är så svårt att välja klass tycker jag. Han är stor, men samtidigt så är han ju junior och inte unghund!

Till helgen ska jag och Sissi iväg på en liten road tripp och det ska bli trevligt.

 

Må gott & kör försiktigt om Ni ska ut på vägarna i helgen, snön lär ju vara på väg!

 

Mia

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar