banner1

Uppdateringar från Tassego's!

Det händer mycket hos oss just nu och tiden bara rinner iväg.

 

Först så har vi parat Ekoxens Yamir Yaahn aka Zakk med Tassego's Diddeli Dundra aka Lizzie som bor på Bernerstjärnans Kennel. Lizzie har lagt ut en del och vi håller tummarna för söta valpar om ca 2 1/2 vecka. Lizzie och Zakk är verkligen förälskade i varandra och tillsammans är de bara för söta.

Vi har ju även parat Pop Up della Torre d'Ovarda aka Pajazz med Ekoxens River Dance Ezzta aka Vilda, båda boende här hos oss på Tassego's. Tycker nog även att Vilda har börjat bli lite rund om magen och har börjat sätta juver. Lite svårare att avgöra då hon haft valpar tidigare och även dessa gånger har hon lyckats dölja sin dräktighet ganska länge. Kommer inte att röntga, då jag anser att detta är en helt onödig process att genomgå om tiken är dräktig, man vet tids nog ändå. De behöver lugn & ro och inte utsättas för stress. Självklart är vi väldigt spända och håller tummarna allt vad det går, då vi längtat efter den dag en valp efter denna kombination ser dagens ljus, kanske om ca 3 1/2 vecka?

Zakk har hunnit med att para ännu en tik, Allra Käraste Samira. Samira bor hos familjen Johansson i Laholm och kontakt uppgifter finns under valpplaner om någon är intresserad av valp efter denna kombination.

 

Vi var även i Malmö på utställningen och det var väl inget skoj att åka hem med ett Good i baget, men känner att det kan kvitta. Man får lära sig att ta utställningar för vad de är just den dagen och för den domaren, man kan inte gilla allt. Pajazz är grymt snygg hund oavsett vad andra säger eller tycker och vi har ju inte köpt honom endast för att jaga rosetter......Det är tur att så många tycker samma som oss om Pajazz och tack alla för Era kommentarer, intressen och lovord över denna gosse:-)

Det var även trevligt att träffa de vänner och kolleger som vi en varm & go relation till. Lite skratt hann vi med innan vi gav upp och packade ihop. Nu får vi se när vi dyker upp i en ring nästa gång.

Stolt kan jag även berätta att Tassego's Egoboy Everything aka Tage var på plats och fick VG i unghundsklass med jättebra omdöme. Både matte & Tage skötte sig utmärkt i ringen, Grattis!

 

Ha det gott & njut av solen i helgen!

 

Mia

Kommentera gärna inlägget:

 • Karolina och Semla • 23 mars 2012 20:14:11
  Hej Mia,
  Vi håller tummarna för att ni får några Vilda och Pajazz bebisar :)

  Tycker också att det inte spelar så stor roll hur många rosetter man samlar på sig, bara en själv och hunden har roligt i ringen spelar roll :) Pajazz är helt fantastisk så det är ju klart man vill lovorda honom :)

  Jag och Semla ska på vår första utställning på söndag, det är bara ett inoff men det blir bra träning för oss båda :)

  Ha det bra/ Karolina och Semla

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar