banner1

Det börjar närma sig....

Då börjar det närma sig valping för både Vilda och Lizzie. Vilda har börjat få mycket för-värkar och flåsar som en frustande hingst så fort hon rört sig en liten stund. Hon gnider sig som en katt mot alla buskar hon kommer åt och sliter av kvistar som hon lägger i en fin liten hög under häcken. Kanske det blir valpning till helgen?

Lizzie trodde vi skulle valpa i början på veckan, men eftersom att hon är parad varannan dag i fem dagar så kan även det bli till helgen. Skulle inte förvåna mig de är ju trots allt mor & dotter.

Jessica har även hört av sig och Samira har även hon börjat sätta ljuver och lägga ut så det ska bli spännade att även få följa hennes dräktighet och eventuella Zakk bebisar.

Pajazz är ju på "semester" och har nu parats med Tinny, mer info om detta under valpplaner. Återkommer givetvis med mer info angående valpningarna och hur det gått för både mammor & bebisar.

Kommentera gärna inlägget:

 • Maria Hedin • 14 april 2012 16:06:35
  hej!
  Jag har med spänning följt tikarnas dräktighet och ser fram emot , så här på avstånd, att det nu blir valpning i helgen. Ber till de högre makterna att allt går väl och att jag bli en av de lyckliga som kan hämta en valp i juni. Livet utan hund är ett ganska så ledsamt liv men en Berner återställer balansen och glädjen.
  Med de vänligaste hälsningar
  Maria Hedin
 • Marianne • 13 april 2012 00:19:46
  Så spännande med två högdräktiga tikar som förmodligen kommer att valpa nu ihelgen.. Pajazz trivs, men det är ju inte så konstigt, han har ju en löptik som uppvaktar honom ordentligt. Pajazz behöver inte ens fjäska för Tinny för att få till det, knappt två minuter sedan hänger de...Jag vet inte vad det är med våra tikar, för de är ganska slampiga och vi har aldrig haft problem med att få dem parade, tvärtom ;) Pajazz nya favvorätt är KLÅDDA.. Så nu får du laga KLÅDDA till Pajazz så han får njuta av det ibland:) Vi hörs och ses. kram
 • Sissi • 12 april 2012 23:15:12
  Ja du.. Det ser nog ut som vi får springa skyttetrafik mellan våra valplådor. Vilda var ju riktigt på G igår.
  Kramar

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar