banner1

Lite nyheter

Då var det dags att uppdatera lite nyheter, vilket inte blir helt lätt, då det händer ganska mycket på kort tid. Först gratulationer till både Tassego's Freaky Fantazy aka Semla och till Tassego's Freaky Frappa som har lyckats väldigt bra i ringarna under våren/sommaren. Det har blivit placeringar, rosetter och BIR Valp resultat:-) Det är roligt om det kan peppa ens valpköpare att ställa ut lite, men givetvis får man räkna med att det inte blir vackra rosetter varenda gång man springer vänster varv. Det viktigaste för mig är att det är bra social träning och att man ser att hunden klarar stressen, värmen och allt annat surr......

 

I helgen som gått har vi parat Pajazz och Vilda så vi håller tummarna för lite gosiga bebbar om nio veckor. Har också varit hos Marianne & Kurt på Ekoxens Kennel och hälsat på. Fick klappa på Adas runda, fina valpmage och detta blir bebisar vi ser fram emot! Ada är bara så vacker:-) Om ca fyra veckor får vi reda på vad som gömmer sig där inne.

 

Vi har även planer på att para Dingla om ett par veckor och hane blir vår goe påg Zakk. En bra kombination med tanke på vad de lämnat i sina tidigare kullar.

 

 

Kommentera gärna inlägget:

  • Carin • 11 september 2012 21:29:33
    Det låter såå spännande!! Och så roligt och intressant att läsa om vad som händer hos er. Vad jag längtar tills det blir vår tur att bli hundägare !!

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar