banner1

Valputställning Hässleholm

Idag har det varit valputställning i Hässleholm. Det gick väl helt ok tycker jag och som vanligt så var det viktigaste att valparna klarar av den pressen de utsätts för, vilket samtliga klarade stålande. Från Homemade kullen kom Alice som gick 9-12 månader. Domaren tyckte dock att hon var för stor men fick jättebra kritik och jag som uppfödare är supernöjd med Alice storlek, det är ju det jag har efterlyst:-))

Från Proprio kullen kom både Atlaz, Tessie och BIM. Atlaz placerade sig tvåa med unga matte Emma i ringen. Ett stort GRATTIS till er båda, ni var jätteduktiga:-) Tyvärr blev båda flickorna oplacerade men även de med jättefin kritik. Danza var också med om sin allra första utsällning idag och hon placerade sig som # 4 i sin klass. Hon sköte sig utmärkt och nu är hon mogen att anmäla till fler utställningar. Även Bernerstjänans Zlatan var med och placerade sig som #3 i sin klass och shit som han har växt:-)) Kommer att bli en rejäl kille......

 

Här kommer Danzas kritik:

10 månader, kraftig tik. Feminint huvud, vill ha lite mer bläs. Aningen lösa ögonkanter (?), korrekt bett, något kort hals, mycket stark rygg, välutvecklad bröstkorg. Tillräckliga vinklar och benstomme, något platta tassar. Lockig päls, något tung.

 

10 months, strong bitch. Feminine head, like a little more blaze. Slightly loose eyelids (?), Correct bite, slightly short neck, strong back, well developed chest. Sufficient angles and bones, slightly flat feet. Curly hair, slightly heavy.

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-