banner1
loading...
Läs hela inlägget »
loading...
Läs hela inlägget »
loading...
Läs hela inlägget »
loading...
Läs hela inlägget »

Maya har nu hunnit bli två veckor och hon liknar nu en liten gräddig bakelse där hon ligger:-)
Hon har givetvis öppnat ögon, knallar smått omkring men är fortfarande en lugn och nöjd baby.
Hon har också fått nytt namn som ska pryda den kommande stamtavlan och det blir Maya Mc Muffin........vilket vi tycker passar utmärkt på denna tjej.

loading...
Läs hela inlägget »
"Lilla" Maya har nu hunnit bli nio dagar gammal och hon växer så det knakar. Lika tyst och nöjd fortfarande. Hon har börjat öppna ögonen och kravlar omkring i valplådan för att hitta någon sval och skön plats. Vilda pysslar och är som vanligt en supermamma! 
loading...
Läs hela inlägget »

Då var hon äntligen här vår lilla Maya Mirakel! Hon föddes den 15 maj och är den absolut sista lilla flickan efter denna kombination. Lilla Maya är mycket efterlängtad och det är ett litet mirakel att bitarna föll på plats i sista sekund. Maya kommer att stanna hos oss och växa upp med mamma och pappa.  På bilderna är hon alldeles nyfödd och hon verkar vara en lugn och nöjd tjej.

loading...
Läs hela inlägget »

Sommarn kom tidigt i år och vi har avnjutit sköna påskdagar med mycket mys. Har konstaterat att Vilda är dräktig och valpar väntar vi om ca tre veckor. Vi hoppas att allt ska gå bra och att det får förbli en okomplicerad dräktighet och förlossning. Det är sista gången denna kombination görs och vi är mycket fötjusta i tidigare kullar efter Pajazz & Vilda.
Vi vill även passa på att välkomna Heimarken's Unique Doll aka Dockan som har hittat sin plats i vår familj. Dockan är en fantastisk liten tjej som bara älskar att busa med våra berner, hon passar perfekt in i vår lilla familjeflock!

loading...
Läs hela inlägget »

Igår var det internationell i Malmö och två av Pajazz avkommor ställdes ut i juniorklass.
Storelabben's Cognac Tesseron X.O. efter Pajazz och Dolly fick Excellent och placerade sig som nr. 4 med utmärkt kritik. Tyckte faktiskt han var värd ett CK med det omdömet;-) Grattis säger vi till Jenny som visade upp en snygg Cognac.
I samma ring hade vi även Tassego's Proprio Priomo "Atlaz" efter Pajazz och Vilda, med 11-åriga (!!!!!!) Emma som är lillmatte och handler. Emma är grym och otroligt att hon fixar detta vid så ung ålder! Emma, du är nog mångas idol just nu och alla pratar om hur duktig du var, jag är så stolt över dig och hoppas du fortsätter, du kan gå hur långt som helst:-) Emma visade Altlaz till BÄSTE JUNIORHANE med CK!!!!! Miljoner grattis!!!! Måste ha varit nervöst i ringen om Bäste hane, men ni klarade er superbra och åkte inte ut först. Ni har all tid i världen och det ska bli skoj att få närvara nästa gång.
Nu ser vi fram emot Hässleholm och hoppas att pappa Pajazz kan ställas då också annars får han kanske åka med och heja på:-)

Läs hela inlägget »
loading...
Läs hela inlägget »

Senaste inlägg

Bloggarkiv